BATMAN / MERKEZ - Meydan Ortaokulu

Mrt

Öğrencilerimize kültürümüzü tanıtmak ve geçmişe tanıklık etmek için öğrencilerimizle Batman Müzesine gezi düzenledik. Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen Birgül ve Remziye öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Yeşilay Haftası nedeniyle kuruma öğrencilerimizle ziyarette bulunduk. Bu ziyaretle Yeşilay'la ilgili bilgi alıp hangi konularda kuruma başvurabileceklerini öğrenmiş oldular. Ziyarette bulunan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Sayın Valimiz Ekrem Canalp'ın katılımlarıyla gerçekleştirilen ''100. Yıl Fener Alayı ve Bayrak Yürüyüşü''ne okulumuzun öğretmenleri de katılım sağladılar.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları okulumuzda coşkuyla kutlandı. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program; Aziz şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşı'yla başladı. Ardından öğrencilerimiz tarafından Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılının anlam ve önemini anlatan konuşmalar yapıldı. Şiirler okunup şarkılar söylendi. Okulumuz öğretmen ve öğrencileri Batman Valiliği'nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100.yıl törenine katıldılar. Kutlamalarda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.